ShowCraft Blog


Februari 2022

Beste ShowCrafter,

 

Binnenkort de update van februari.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Team ShowCraft


December 2021

Beste ShowCrafter,

 

Ook voor ons is het jaar weer voorbij gevlogen! 

We blikken met zn allen terug op een geslaagd jaar. Met in het bijzonder de opening van onze eigen fabriek. Met een langzame opstart proberen we zelf bijna alles te produceren voor het park. We proberen in 2022 de fabriek goed onder de knie te hebben en alles soepel te laten verlopen. Ook zullen we volgend jaar veel bezig zijn met het medewerkers welzijn en openen we onze woontorens. 

 

Afronden en uitbreiden

2022 zal het jaar worden van afronden en uitbreiden. We gaan voor de 9 plus ervaring van de gast, daarvoor is nog enkele aandacht nodig bij verschillende delen van het park. Zo zullen we gaan letten op details. Maar we gaan ook uitbreiden en grote nieuwe toevoegingen doen. Zoals het gebied van Ali B. 

 

2022 zal natuurlijk ook zoals altijd veel verassingen opleveren. We zijn erg benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen. 

Het belangrijkste is natuurlijk een top omzet!

 

Wij wensen jullie alvast een gezond 2022!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Team ShowCraft


November 2021

Beste ShowCrafter,

 

 

We vinden het fijn dat jullie ons in deze moeilijke tijd blijven steunen. We krijgen veel positieve reacties op hoe we ons als attractiepark staande blijven houden.

 

Doordat we minder gasten ontvangen, hebben we meer tijd over om aan ons grote project van 2021 te werken: De ShowCraft Fabriekshallen. We lopen ver voorop schema. We zijn zelfs begonnen met fase 2. De woontorens van de fabriekshallen. Hier kunnen de toekomstige medewerkers een onderdak vinden.

 

Daarom presenteren we hier een ontwerp van De Triplet Towers.

2 grote torens waar je als medewerker van ShowCraft met een kleine bijdrage kunt wonen. Met de handige metero verbindingen ben je gelijk op de plek waar je moet zijn. Ook is er veel ruimte om te genieten van de natuur aan het water. 

 

Kom je snel kijken naar de vorderingen van de bouw? Of kom je langs op de openingsdatum van de fabriekshallen op onze verjaardag van 5 december? 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ShowCraft directie team


September 2021

Beste ShowCrafter,

 

De laatste maanden voor de grote opening van onze nieuwe fabriek zijn aangebroken. Dat betekend dat de laatste likjes verf worden aangebracht, en de laatste programmeringen aan de machines worden volbracht. 

 

We willen jullie op de hoogte brengen met het ontwerp van loodsen 6 en 7 op het fabrieksterrein. Vanaf het fabrieks-meer heb je hier prachtig uitzicht op.

Vuile stoffen uit de fabriek komen in het water terecht. Dit word gefilterd en weer her gebruikt in ShowCraft. Het is ook mogelijk om met mooi en zonnig weer hier te zwemmen!*

 

We houden je op de hoogte, maar kom je binnenkort alvast een kijkje nemen?

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ShowCraft directie team

 

*Het is absoluut niet de bedoeling om te drinken van het water. Doet u dit wél, dan zijn wij niet aansprakelijk. 


Mei 2021

Beste ShowCrafter,

 

De coronacrisis laat iedereen nadenken, ook ons heeft het laten denken. We zijn tot de conclusie gekomen dat we veel te veel importeren. Zon 85% van al onze goederen zoals eten en bouwmaterialen zijn niet afkomstig uit ShowCraft. Dit kost voor ons veel geld, wat we ook weer moeten doorberekenen in de prijs voor de bezoekers. 

Daarom zijn we begonnen met een groot nieuw project waarin we 80% zélf gaan produceren. Het is een project van grote omvang, en bestaat daarom uit meerdere fases. 

  1. De ShowCraft Fabriek
  2. Wonen en werken
  3. Uitbreiden, uitbreiden, uitbreiden...

De fases

De afronding van de eerste fase staat geplant op 5 december 2021, onze 6e verjaardag. Dit is de belangrijkste, duurste en duurste fase van het project. We bouwen een fabriek met meerdere loodsen, complexe machines en een prachtig uiterlijk. Dit gaat ervoor zorgen dat we bijna geen goederen meer hoeven te kopen van andere leveranciers. Alles ligt dan in onze hand, en dat is waar ons park om staat.

De fabriek gaat zorgen voor vele nieuwe banen. Daarom bouwen we in de tweede fase arbeidswoningen in verschillende prijsklassen.

In de derde fase breiden we de fabriek, en de woonwijk uit. Deze fase heeft geen einddatum. 

 

Een leuk feitje over ons toekomstige fabrieksterrein: Het draait volledig op Co2-neutrale energie!*

 

Bekijk ons ontwerp van het fabrieksterrein. Hopelijk kunnen we u hier rondleiden op onze verjaardag!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ShowCraft directie team

 

*Onze ShowCraft vrachtwagens rijden op diesel; 80% van het terrein draait op biomassa; 15% word opgeleverd uit zonnepanelen. 


Februari 2021

Beste ShowCrafter,

 

We leven al bijna een jaar in een bijzondere tijd. Een tijd die het leven al een hele tijd heeft veranderd. Ook voor ons in ShowCraft. Ondanks dat we gewoon geopend zijn, zijn onze bezoekersaantallen gedaald met 75%. Dus zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan het coronabeleid van ShowCraft. 

  • De prijzen van al onze producten zijn verhoogd met minimaal 14%.
  • Een toiletbezoek is niet meer gratis, je betaalt 4 euro per bezoek. (max. 6 minuten; 2 euro extra per 1 minuut extra.)
  • Bij pinbetalingen dient men 50 cent extra te betalen. Betaal daarom contant!
  • Een eigen mondkapje mag u zelf niet meer meenemen. Koop deze bij de ingang van het park in sets van 4.
  • IVM de avondklok, sluiten we de poorten om exact 9 uur. Bent u dan nog in het park. Dient u verplicht een verblijf te reserveren in ons park. Hier komt een extra bijslag op van 25%.

 

Personeel

Na een staking van het personeel over het te lage loon, hebben we het loon verhoogd. Wél hebben we 40% van ons personeel ontslagen. We moeten immers keuzes maken, daarom hebben we gekozen voor wat het personeel wil.

Door het extra loon is de werkdruk van onze werknemers iets verhoogd. Maar dat vinden we wel zo eerlijk.

 

Hou nog even vol. Hopelijk tot snel.

#CraftYourDay

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ShowCraft directie team


Directeur Slingerscheid
Directeur Slingerscheid

Maart 2020

Beste ShowCrafter,

 

Het is u vast niet ontgaan. Het coronavirus heerst over de wereld, en ook ShowCraft is helaas al getroffen. 

Samen met ons directieteam hebben we besloten om het park tóch volledig open te laten, maar wél met een aantal maatregelen:

  • Het is verplicht om een mondkapje te dragen als je het park betreed. Deze kan u van huis meenemen, maar is ook aan te schaffen bij de ingang van ShowCraft voor 7,34. 
  • Onze medewerkers wassen hun handen voordat ze het eten van de gast bereiden. 
  • Op de toiletten is geen wc-papier meer aanwezig. De gast dient dit zelf van huis mee te nemen.
  • Het is niet meer toegestaan om te hoesten. Tenzij dit gebeurd op de in het park aangegeven hoest-gebieden.
  • U dient 1,5 meter afstand te houden van andere personen. Met uitzondering van familie. 

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni. Het is mogelijk dat deze in de loop van tijd worden aangepast. Aanwijzingen van personeel dienen altijd te worden opgevolgd. Wanneer iemand zich niet aan bovenstaande nieuwe maatregelen houd, zijn medewerkers bevoegd u uit het park te verwijderen. 

 

Corona Service

Ook is het mogelijk om voor 14 extra bovenop uw entreeticket een speciale corona service te ontvangen. De hele dag loopt er een medewerker met u mee die u volledig vrijhoud van bacteriën. Zo zorgt de hij of zij ervoor dat er geen bezoekers in uw omgeving komen in een straal van 1,5 meter. Ook zorgt de medewerker telkens voor een schone beugel in de attractie door middel van Show Zeep. Een product wat alle bacteriën dood maakt. Tevens ontvangt u een gratis mondkapje. En het leukste aan deze service, is dat u voorrang krijgt bij alle attracties. Via een speciale Corona Ingang kunt u zonder in de wachtrij te hoeven staan gebruik maken van attracties. 

 

Uw Medewerking

Medewerkers zijn geïnstrueerd om goed op te letten of iedereen zich aan de nieuwe regels en maatregelen houd, maar we vragen of u zelf ook met ons kunt opletten. Ziet u een verdachte situatie, neem dan contact op met personeel in uw omgeving. Dit is niet strafbaar!

 

We hopen dat u in goede gezondheid bent en blijft. Samen komen we deze moeilijke corona crisis door. 

#Staystrong

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ShowCraft directie team